3 tips til en pæn have

08 marts 2022 Steffen Petersen

editorial

Når man har en have, så kræver det en vis mængde tid og energi at holde den pæn. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvor meget tid du bruger på din have. Der er dog nogle ting, der er essentielle at gøre, hvis din have skal se nydelig ud.

Hvis du har en have, og du gerne vil vide, hvordan du kan holde den pæn, så giver vi dig her tre gode tips. Hvis du vil vide mere, så kan du læse med herunder. 

anlægsgartner

Slå græsset

Det er altid en god ide at slå græsset i din have. Dermed ser den automatisk mere velholdt ud. Du undgår også, at der gemmer sig alle mulige former for dyr rundt omkring i græsset. Hvis du ikke har tålmodighed til at slå dit græs, så kan du med fordel investere i en robotplæneklipper. Dermed slipper du helt for at skulle bøvle med at tænde græsslåmaskinen, når græsset er blevet alt for langt. 

Plant nogle fine planter

Hvis du gerne vil give din have lidt mere sjæl, så kan du plante nogle fine planter i haven. Du kan både vælge at lave et lille bed, hvor du kan lave en lille køkkenhave, men du kan også bare plante en masse fine blomster i flotte farver. Sørg for a vælge nogle planter, der passer til forholdene i din have. Det gælder både vejrforhold, men også placeringen alt efter sollysset. 

Gør brug af en anlægsgartner

Hvis du ikke har tid til at holde og pleje din have, så kan du gøre brug af en anlægsgartner. En anlægsgartner kan stå for alt pleje og vedligeholdelse af haver. Du kan finde en anlægsgartner nær dig ved at søge på nettet. Hvis du bor nær Farum, så kan du for eksempel taste anlægsgartner i Farum, ind i søgefeltet.