Få hjæp til installationerne hos en autoriseret elektriker

04 januar 2020 Astrid_Pedersen

Er du bosat i eller omkring Åbyhøj – for eksempel i Gjellerup, Langenæs, Ceres Byen eller andre områder vest for Århus – hedder din elektriker Rosborg. Rosborg er en moderne forretning som beskæftiger sig med elektriske installationer og andre former for elektriker arbejde for såvel private som virksomheder og offentlige institutioner, og i alle størrelser, typer og omfang. Ingen opgave er for stor eller for lille for Rosborg, som gerne hjælper dig uanset om du skal have skiftet dit HFI relæ eller trukket el i forbindelse med istandsættelse, nybyggeri eller tilbygning.

Hvorfor skal jeg benytte en autoriseret elektriker eller el installatør?

Når det handler om elektriker arbejde, er der rigtig mange opgaver, du ikke må udføre selv. Uanset hvor dygtig og handy en gør det selv mand du selv mener at du er, sætter loven visse grænser for udskejelserne, når det kommer til installationer og strømførende ledninger. Alt, hvad der vedrører de fast elektriske installationer i boligen – det vil sige, alt hvad du ikke selv kan skrue ud og tage med dig – hører under elektrikerens gebet.

Dette betyder, at du for eksempel gerne selv må skifte en pære, eller sætte en ny skal på din stik kontakt. Til stort set alt andet skal du bruge en autoriseret håndværker. Ellers risikerer du at udsætte dig selv og andre mennesker for fare. En forkert trukket el ledning, eller en fejl i isoleringen af samme, kan føre til kortslutning eller overgang. Dette øger risikoen for livsfarlige elektriske stød eller brande i de elektriske installationer – begge med potentielt fatal udgang.

Find din elektriker i åbyhøj

Rosborg er en vel etableret elektriker forretning med over tredive år på bagen og en fast stab af dygtige og veluddannede medarbejdere. Hos Rosborg er du garanteret en solid service og vel udført elektriker arbejde – læs mere på Rosborg.dk