Skal man slå den hvidevareservice sammen?

14 december 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Det er gevaldigt træls, når man oplever, at der er en hvidevare derhjemme, der er stået af, den er i stykker, den lyder forkert, virker ikke efter hensigten, lugter, lever ikke op til specifikationerne med videre.

Måske har man ligefrem fået en forkert model med hjem, eller man har levet med en bestemt hård hvidevare i et år eller mere, og nu ser den ikke ud til at kunne mere fra den ene dag til den næste.

Det får dig til at kigge rundt og tænke på, hvor mange hårde hvidevarer du egentlig har, som kan påkalde sig hvidevareservice i Kerteminde, hvor du holder til i din bolig.

Der er fryseren, køleskabet, opvaskemaskinen, vaskemaskinen og mere til – og nogle af disse elementer har du endda flere af slagsen af.

De er måske begyndt at lyde lidt underlige, se grimme ud eller på randen til udskiftning. Kunne man så ikke lige så godt vente, til alle delene skal udskiftes eller fikses, før du tilkalder hvidevareservice?

Få tingene gjort, mens de er aktuelle

Vi kan godt se det praktiske i at tænke på den måde, for man gider ikke skulle bruge flere dage over en kortere periode på at sende ens hvidevarer til service eller have reparatører ud at kigge på de ting.

Det kommer til at fylde for meget i kalenderen, og noget kan måske ikke fikses, andet tager for lang tid, og noget ender du med at skulle udskifte alligevel.

Men der er jo sådan noget som garantien, man gerne vil have opfyldt, så det er jo med at udnytte den så hurtigt som muligt.

Og hvis man en mistanke om, at en hvidevare er ved at blive gammel og uduelig, så hjælper det jo ikke at lade den være og se den blive endnu dårligere, så det måske netop bliver for sent at gøre noget ved den.

Få hver ting ordnet, mens det er aktuelt.