Lad den lokale VVS tekniker hjælpe med installationerne

20 maj 2021 Astrid_Pedersen

Som boligejer er der mange ansvarsområder, man bør tage meget alvorligt. Det er en god idé at have kontakt til relevante fagfolk, for eksempel en autoriseret VVS installatør, en autoriseret kloakmester og en autoriseret elektriker eller el installatør, når du bor i eget hus, så du altid er sikker på at kunne få den rette hjælp.

Få professionel assistance til VVS på Lolland

Har du brug for hjælp til VVS opgaver i din bolig på Lolland kan du med fordel kontakte A+ VarmetekniQ og VVS. Hos A+ VarmetekniQ og VVS er du garanteret en professionel behandling af dine VVS installationer uanset om disse skal totalt renoveres eller du blot har behov for at få flyttet et afløb.

A+ VarmetekniQ og VVS har mange års erfaring med VVS arbejde i private boliger og har hjulpet mange bolig ejere på Lolland og Falster til sikre og tidssvarende VVS installationer. A+ VarmetekniQ og VVS kan hjælpe med alle typer VVS arbejde og løser alle former for opgaver relateret til boligens vand, varme eller ventilations anlæg samt sanitære installationer.

Det betyder at A+ VarmetekniQ og VVS eksempelvis vil kunne hjælpe dig med opsætning af væghængt toilet, etablering af dræn til din nye vaskemaskine eller opvaskemaskine, sløjfning eller flytning af gas ledninger samt andet arbejde som vedrører de faste VVS installationer i bygningen.

Du kan være 100% sikker på at A+ VarmetekniQ og VVS har styr på deres sager. De dygtige VVS installatører og teknikere hos A+ VarmetekniQ og VVS er alle veluddannede og er altid up to date med de seneste arbejdsmetoder, materialer og regulativer inden for deres respektive fag område. Det betyder at du med hjælp fra A+ VarmetekniQ og VVS er sikret holdbare VVS installationer som du og din familie kan have glæde af i mange år fremover.

Du kan få yderligere information om A+ VarmetekniQ og VVS via hjemmesiden avarmetekniqogvvs.dk.