Læg et budget til brug på fyrværkeri

19 august 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Selvom der er et kort vindue at købe og bruge nytårskrudt i, så kan man jo godt forberede sig lidt, da man kan finde kataloger for den slags, inden det kommer til salg, og man kan se, hvad udvalget er, og hvad det koster.

Og prisen er som regel, som den er, for her begår man sig (heldigvis) ikke med at sælge krudt, der er ved at blive for gammelt, som man gør det med madvarer – det er simpelthen for farligt.

Måske kan man falde over et kampagnetilbud eller bare generel rabat, så derfor kan det sagtens betale sig at undersøge markedet for nytårsfyrværkeri hvert år i god tid, da det forandrer sig fra år til år.

Og så er det også meget praktisk, at man finder ud af med sig selv og dem, man skal fejre nytår med, hvor mange penge man har tænkt sig at bruge på den slags.

Man har måske endda allerede aftalt, hvem der skal stå for affyringen, og hvordan man gør det efter sikkerhedsreglerne, men man skal jo stadig have krudtet hjem.

Skal der bruges mange eller færre penge på nytårsfyrværkeri i år?

For en nytårsfest fordrer jo også mange andre ting såsom maden, man skal have at spise, og man bruger måske penge på en dyr kjole til anledningen, hvor man gerne vil se pæn ud.

Så skal der pyntes op, man skal have champagne, og der skal også være plads til kransekage – og måske fortsætter festen videre i byen, hvor man også bruger penge.

Men kulminationen på en god nytårsaften er jo stadig at se affyringen af krudtet, og det vil man jo nok gerne deltage i.

Derfor skal man passe på med de korte impulskøb, hvor man bruger alt for mange penge på krudtet, end hvad man havde regnet med – og på selve dagen er der måske kun det kedelige krudt tilbage at købe.

Derfor er det smart at forberede sig i den sammenhæng.