Alt det du kan få blandet sammen i en tvangsblander

07 september 2022 Anders_Lundtang_Hansen

editorial

Sådan en tvangsblander er stort set uundværlige for mange forskellige håndværkererhverv, da den bruges i mange regi, hvorfor den er blevet noget af et multiværktøj, når det kommer til at blande materiale sammen.

Før i tiden måtte man udføre den slags i hånden, hvor man ikke havde samme mulighed for at gøre det beskyttet, hvorfor man kunne ende med at få ting og sager med i blandingen, der ikke hørte til.

Det her er et sluttet kredsløb, hvor man kan blande mange sager sammen, om det skal være den samme masse, eller man bare har det samme, som man skal bruge i mange områder eller det samme sted.

Så kan den stå og passe sig selv, mens man laver andet, indtil den skal bruges.

Desuden er den også meget mobil, så den er nem at få rundt, og den fylder heller ikke så meget, så der er plads til den – og flere – på den samme byggeplads, men der er stadig godt med plads i den, så man kan få blandet meget samme samtidig.

tvangsblander

Tvangsblanderen sørger for den gode blanding

Som sagt er det mest håndværkere, som der bruger den her maskine, men man kan sådan set også sagtens bruge den som privat, men det kan nok mest svare sig at investere i den, hvis man ved, at man tit skal bruge den.

Ellers kan man slå sig sammen i nabolaget, hvor alle poster penge i et købe den, så man kan deles om den. På den måde bliver det billigere for den enkelte at få råd til den.

Så skal man bare have et sted, hvor den kan stå, og man må håbe, den er ledig, når man selv skal bruge den, men det er jo konsekvensen ved at have fælleseje.

Men når man først har fået sig en tvangsblander, så er det svært at skulle leve uden en igen.