Der findes så meget, man kan udstille i glasmontre

Glasmontre kan både bruges, hvis man skal lave en udstilling med noget bestemt, men det kan også bruges, hvis man har en samling af nogle dyrebare eller skrøbelige sager, som man gerne vil passe på, eller man kan have tingene i glasmontre, fordi de skal sættes til salg og vises frem.

Det kan jo være, man ligger inde med noget som privat eller erhverv, hvor man gerne vil lave en udstilling med det givne, om det så er i forbindelse med en udstilling på et museum, hvor man ligger inde med noget særligt, man gerne vil bidrage med, eller man blot vil vise frem som erhverv, hvad man har.

Man kan gøre det som nævnt på et museum eller i et galleri, eller man kan gøre det i nogle lokaler, man selv ejer eller har rådighed over.
Dette kan være i forbindelse med, at man gerne vil vise ens virksomhed frem eller gøre den lidt mere åben for befolkningen, så de kan lære mere om, hvad det er for et sted.

Angående forretninger kan det også være for eksempel et antikvariat, der kan have alt fra hele dragter, der skal udstilles, men som man ikke vil have, at folk piller ved, eller man bare ikke vil have, at insekter og bakterier med lethed kan komme til det.

Det samme ser man også i den samme type forretninger, hvor man har måske nogle mindre bestanddele, som man så fordeler over nogle forskellige niveauer i de her glasmontre, ved at man sætter fordelere derind, som ofte er lavet af glas.

Men man kan jo også være en privat person, der samler på nogle ting, hvor man gerne vil have det mest sjældne eller bare det hele stillet ind i glasmontre, så andre ikke kan få fingre i det, men man gerne vil vise det frem.

Det kan man gøre i boligens rum som helhed, eller man kan gøre det i nogle tilstødende lokaler.