Derfor skal du anvende termisk indsmeltning

Hvad er termisk pålægning og indsmeltning?

Har du enten en fabrik med store maskiner, pumper eller et værksted med vigtige redskaber og køretøjer, er det vigtigt at de bliver vedligeholdt. Med tiden er det meget naturligt at der er sliddele som enten ruster, bliver svage eller for slidte. Det kan i mange tilfælde være dyre at udskifte disse sliddele, hvorfor du kan overveje at få udført en termisk pålægning eller indsmeltning. En termisk sprøjtning foregår ved at man opvarmer noget metalpulver, som man efterfølgende pålægger eller indsmelter de aktuelle sliddele. Det kan være alt lige fra pumper, gearkasser, aksler, lejer og meget mere. Her vil vil termisk indsmeltning foregår ved hjælp af ilt og gas.

Find den rette fagmand til at udføre en termisk indsmeltning 

Hvis du ønsker at få udført en termisk indsmeltning på dine maskiners sliddele, er det vigtigt at finde den rette fagmand til opgaven. Her er det en fordel at sætte tid af til at undersøge markedet, så du ikke vælger den første og bedste. Det kan være ideelt at se efter en fagmand, der har stor erfaring inden for dette område. Dermed kan du forvente at det er en fagmand der har den nødvendige viden og ekspertise til at udføre en indsmeltning der holder i mange år frem. Det kræver blandt andet at man har det nyeste udstyr og teknologi til rådighed.

Hvem kan hjælpe med en termisk indsmeltning

Vi har undersøgt markedet, for at finde en fagmand der kan udføre en termisk indsmeltning. Her har vi lagt fokus på høj faglighed og en fagmand der sætter en ære i sit håndværk. Hos Thybotech finder du hjælp til både termisk indsmeltning og termisk sprøjtning. Her kan du forvente at få den nødvendige hjælp og vejledning til, hvad der vil være bedst for dine maskiner til en fair pris.