Derfor skal du ikke selv stå med dødsboet

Der er opgaver nok at tage hånd om, når du har mistet en pårørende. Derfor kan det også være guld værd, når du kan hyre hjælp, som er med til at aflaste dig. Det kan nemlig betyde, at du kan bruge din energi på at komme til dig selv igen.

Der er alle gode grunde til at overveje hjælp til et dødsbo, når du står med en bolig, værelse eller andet, som måske skal tømmes. Dem kan du læse mere om herunder.

De gode grunde til at få hjælp til dødsboet 

Få hjælp til rydning af dødsboet

Først og fremmest så er der meget forskellig hjælp, du kan få til et dødsbo. Du kan f.eks. hyre hjælp til dødsbo rydning. Det vil sige, at du får hjælp til at tømme et helt dødsbo for alle de ting, der måtte være. Det kan være ekstra relevant, hvis boligen skal sælges, eller hvis der er forskellige ting, man skal have ud af boligen, hvis den eksisterende partner måske skal flytte i noget mindre. 

Få hjælp til vurdering af dødsboet

Udover rydning af et dødsbo, kan du også få hjælp til vurdering af et dødsbo. Vurdering af dødsbo giver dig mulighed for at få en vurdering af forskellige genstande, som du måske er interesseret i at sælge. Og fordelen ved at bruge et decideret dødsbo firma er, at de i forvejen ofte har erfaring med vurderingssager, da de ofte også køber og sælger de møbler m.m., der er i et dødsbo. Og det leder os frem til næste punkt. 

Få hjælp til køb af dødsboet

Hvis du ønsker hjælp til køb af de genstande, der er i dødsboet, så kan du også det. Det kan nemlig være rigtig praktisk, at der kun kommer et firma ud til en, så man ikke skal forholde sig til en masse private købere, der vil byde på tingene. 

Alle de ting som er nævnt herover er noget, du kan få hjælp til gennem Marskandiseren i Store Kongensgade. De har lige den erfaring, du kunne ønske dig, når der skal arbejdes med et dødsbo.