Enkle forholdsregler for at sikre glasset i din skydedør

En glasskydedør kan have stor indflydelse på æstetikken i dit hjem. De er stilfulde og en fantastisk måde at åbne hjemmet op på og kukke lys ind. De giver nemlig mulighed for at drage fordel af naturligt lys i selv de mørkeste dage om vinteren. Det er dog vigtigt at holde glasset i dine skydedøre trygt for at beskytte dit hjem og din familie.

Blokering af sporet

Det er nemt at blokere sporet for din glasskydedør indefra. Men det er også en fremragende måde at forhindre, at indbrudstyve kommer ind i dit hjem. Hvis du sporet er dybt på indersiden, kan du fylde det med materiale for at forhindre, at døren åbnes. Dette materiale kan derefter let fjernes, når du ønsker, at din skydedør skal åbnes igen. Det hjælper også med at børneisolere dit hjem for at forhindre små børn i at løbe udenfor!

Store gardiner

Det er altid en god ide at dække dine vinduer med gardiner eller persienner, og det er ikke mindst sandt, når det kommer til glasskydedøre. Med deres dobbeltfunktion som både dør og vindue kan gardinafdækning holde dit hjem køligt om sommeren og forhindre, at folk kigger ind i dit hjem. Desuden kan gardiner eller persienner give en vis beskyttelse af dit glas indefra.

Kommercielle låse

Der er hundreder af forskellige kommercielle låse tilgængelige i dit lokale byggemarked. Låse kan installeres på næsten enhver form for glasskydedør for at holde den sikker. Der er både nøgle og lås, og endda batteridrevne, systemer for at sikre dine skydedøre. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte en professionel glarmester i esbjerg som kan hjælpe dig med installationen.

Alarmsystemer

Glasdøre er smukke, men de kan også være det svageste sikkerhedspunkt i dit hjem. Kontakt en kvalificeret, registreret alarmforhandler for at hjælpe dig med at forbinde dine glasskydedøre til dit alarmsystem. På den måde kan du advares, hvis nogen forsøger at komme ind i dit hjem gennem dine skydedøre.