Er du nysgerrig på at prøve hypnose? Så læs med her?

29 juni 2022 Silje_Marketingtime

editorial

Har du længe gået og overvejet, om du skulle henvende dig til en hypnotisør? Så er der ekstra god grund til at læse med her. Vi kommer nemlig til at fremhæve forskellige ting, der kan være gode at vide i forbindelse med denne persons arbejde. 

Ting der kan være gode at vide om hypnose

Med hypnose kan du slippe dårlige vaner 

Døjer du med dårlige vaner, som du har svært ved at bryde? Så kan det være et forsøg værd med hypnose. Hypnose er nemlig kendt for at kunne være løsningen på, at du stopper med det, du ønsker. Det kan være, det handler om et rygestop, dårlige madvaner eller noget helt tredje. 

Hypnose kan være et oplagt valgt ved forandringsprocesser 

Det kan være, det virker en smule abstrakt, men hypnose kan være et oplagt valg ved forandringsprocesser. Det kan være, når du ønsker, at der skal ske ændringer i dit liv, fordi du ikke er tilfreds med det sted, hvor du er nu. Det kan også være, du døjer med en udfordring, der fylder meget, og som du gerne vil videre i. 

hypnose aabenraa

Under hypnosen er der adgang til dit underbevidste sind 

Det der sker under en hypnose er, at hypnotisøren får adgang til dit underbevidste sind. Og det er denne vej igennem, at det er muligt at skabe de ændringer, som du har et ønske om. 

Hypnose kan både være for børn og voksne

Noget der kan være værd at vide er, at hypnose både kan være aktuelt for børn og voksne. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at booke en tid, hvad end du eller dit barn har brug for et forløb. 

Hvis du vil have et bud på en hypnotisør, du kan række ud til og bestille en tid ved, så læs med her: https://www.nicolehertz.dk/hypnose.