Få den bedste begravelses hjælp hos den lokale bedemand

Har du netop mistet en kær ven, et nært stående familiemedlem, en kæreste eller en ægtefælle? Så har du sikkert brug for hjælp til at få sat begravelse eller bisættelse i stand. Og denne hjælp kan du få hos en bedemand.

Hvordan kan en bedemand hjælpe mig?

Når du efter et dødsfald står midt i sorgen og savnet kan det virke ganske uoverskueligt selv at skulle klare alle opgaverne som er forbundet med at arrangere og afvikle begravelse eller bisættelse.

Der skal snakkes med præsten og med kirke kontoret i den kirke fra hvilken begravelsen eller bisættelsen skal foregå. Der skal indgives rettidig anmeldelse om dødsfaldet til kommunen – og så skal der søges om begravelses hjælp enten herfra eller via den afdødes private forsikring eller pensions ordning.

Der ud over er der mange efterlevende som sætter pris på en minde højtidelighed efter begravelse eller bisættelses ceremonien, for eksempel i form af gravøl, en frokost eller en reception. Og så skal det også arrangeres. Alt dette kan en dygtig bedemand hjælpe dig med.

En bedemand forestår først og fremmest håndtering af den afdøde fra selve dødsfaldet og til vedkommende skal begraves eller kremeres. Du bør således som noget af det første tilkalde den lokale bedemand efter at døden er indtrådt. Bedemanden vil sørge for at der bliver fremskaffet en kiste, og for at den afdøde er sat pænt i stand med det ønskede tøj og lagt i kisten som ønsket. Indtil selve dagen for begravelsen eller bisættelsen vil den afdøde skulle ligge i et kapel – og her er det bedemanden som tilser den afdøde og sørger for at alting er som det skal være.

Hvis du skal bruge kvalificeret hjælp i forbindelse med forberedelse af begravelse eller bisættelse i Struer kan du med fordel vælge Krabbes Bedemandsforretning – læs mere på krabbes.dk