Få et flot hjem med rene vinduer

Det er måske ikke alle der tænker over det i hverdagen, men rene vinduer kan betyde meget for helhedsudtrykket af sit hjem. Hvis der hænger mange blade, eller er andet skidt på ydersiden, så ser det dumt ud udefra. Men samtidig med, at det ikke ser særlig godt ud udefra, så blokerer det for lyset til hjemmet, og ser også rodet ud indefra. Læs her, hvordan du kan komme beskidte vinduer til livs.

Hyr en vinduespudser

Den nemmeste måde at få vasket sine vinduer på, er ved at hyre en vinduespudser. Ved at hyre vindespudsning i århus, så kan man uden man skal tænke over det, få vasket sine vinduer løbende. Dette kan man fordi, de fleste vinduespudser firmaer tilbyder en månedlig aftale, hvor de kommer en eller to gange om måneden, og du betaler et fast beløb for det. Ved at have denne aftale, så slipper du for stress i hverdagen, har altid rene vinduer, og får mere lys i dit hjem.

Vask dem selv

Er du mere gør det selv typen, så kan det være, at du skal vaske dine vinduer selv. Der er forskellige måder du kan gå til opgaven på, hvis du selv ønsker at vaske dem. Vi anbefaler, at du bruger et gammelt husmor råd, som går ud på, at du skal lave en spand med vand. Vandet skal være køligt, og derfor ikke være varmt eller lunkent. Når du har din spand med vand skal du hælde opvaskesæbe i, da det er godt til at opløse fedtstofferne, som sidder på vinduerne.

Efter du har lavet mirakelblandingen, så kan du begynde at vaske dine vinduer. Dette gør du ved at købe en vinduesskraber, og gerne en, hvor der er en "svamp" på den anden side. Så kan du tilføre vand, og skrabe det nemt af efterfølgende. Gøres dette korrekt, så undgår du striber.