Få hjælp fra autoriseret VVS firma

25 februar 2020 Astrid_Pedersen

Skal du opføre nyt badeværelse eller køkken – eller skal det eksisterende renoveres? Så er der sandsynligvis en del VVS arbejde involveret. Hvis du eksempelvis skal have flyttet et afløb, eller anlagt et helt nyt, i dit badeværelse, er det en opgave for en autoriseret VVSer. Det samme gælde hvis du skal have etableret dræn til opvaskemaskinen eller have flyttet eller sløjfet en gas ledning i dit køkken. Og skal du have monteret en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe, er det ligeledes din VVSer, du skal have fat på.

Dette er et lovkrav – så selv om du egentlig regner dig selv for værende en dygtig og handy gør det selv mand, må du faktisk ikke udføre disse opgaver på egen hånd. Det kan nemlig gå grueligt galt, når du som lægmand fifler med rørledninger, som leder drikkevand, spildevand eller gas. Forårsager du et tilbageløb af spildevand, så dette blandes med det rene drikkevand, kan du foranledige alvorlig sygdom hos de, som drikker vandet.

Dit klamphuggeri kan altså ikke kun risikere at have konsekvenser for dig selv, men for alle andre beboere i bygningen. En forkert samling på en gas ledning i forbindelse med eksempelvis flytning af komfuret kan ligeledes have fatale konsekvenser, her i form af gas eksplosion eller dødelig kultilte forgiftning, når gassen lækker ud i boligen. Du kan altså, med andre ord, risikere at få andres liv på samvittigheden, hvis du forsøger dig med selv at fikse dine VVS installationer.

Få hjælp fra din lokale VVSer, når køkken og bad skal renoveres

Du bør derfor kontakte din VVSer i god tid inden projektet sættes i gang. Med VVSerens hjælp kan du planlægge de optimale rørføringer, og således være garanteret et sikkert resultat.

Du kan få hjælp til opgaver i forbindelse med VVS i Aalborg hos Lytzen VVS – læs mere på lytzen.dk