Få hjælp til VVS i Faaborg

Når badeværelset skal moderniseres, eller køkkenet skal bygges om, er der med overvejende sandsynlighed VVS opgaver i blandt. Det er faktisk ret begrænset hvilke opgaver i forbindelse med VVS installationerne du selv må udføre.

Du må gerne selv skifte din vandhane i din hånd eller køkken vask eller sætte et nyt armatur og blandings batteri på dit badekar eller i din bruseniche. Men så snart det handler om de installationer, du ikke selv umiddelbart kan skrue løs og tage med ud af bygningen, skal der en professionel VVSer på banen.

De faste VVS installationer må nemlig kun ændres af en autoriseret VVS installatør – og her er der faktisk tale om et lovkrav. Denne regel er ikke lavet for at genere dig, men for at sikre at du ikke udretter ubodelig skade på mennesker og materiel i din bygning. Det er nemt at lave fejl – og i tilfældet hvor der er drikkevand, spildevand og gas involveret kan selv den mindste fejl få fatale følger.

Kommer du til at blande drikkevand og spildevand kan du uforvarende komme til at forårsage forgiftning. En mangelfuld sløjfning af en gas ledning kan foranledige livsfarlig kultilte forgiftning eller voldsomme gas eksplosioner. Og opstår der vandskade som følge af dit klamphuggeri er det meget lidt sandsynligt at forsikringen vil dække dine omkostninger.

Få professionel VVS hjælp i Faaborg

Det kan således blive meget dyrt at spare VVSeren væk. Du kan med fordel kontakte en dygtig autoriseret VVS installatør i dit lokal område hvis du ønsker kvalificeret hjælp til rørføring i forbindelse med renovering af køkken eller bad. I Svendborg finder du Hybel VVS ApS – en moderne og vel etableret VVS forretning som servicerer kunder over det meste af Fyn.

For et godt tilbud på VVS i Faaborg kan du altid kontakte Hybel VVS ApS – læs mere på hybel-vvs.dk