Få malet dit hus af en professionel maler

Er du den glade ejer af et hus. Det kan være en murstensvilla eller et sommerhus hvor facaden er af træ skal det på et eller andet tidspunkt have renoveret facaden og efterfølges males. Du kan få en maler i Juelsminde til at male huset, når facaden først er blevet renoveret. 

Uanset om du har den ene eller den anden slags hus, er det en god ide at starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel maling, pus, snavs og hvad der ellers har samlet sig på husets facader. Det efterlader huset rent og det er nemmere for en tømrer eller en murer at ordne facaden, så den er klar til at blive malet.

En husfacade der er blevet sandblæst først vil ende med et resultat, når det er malet der er langt flottere, end hvis man ikke havde sandblæst og det vil holde sig pæn langt længere end ellers.

Vælg en god maler

Alle har hørt skrækhistorier om håndværkere, der har gjort mere skade end gavn og selvom det er urimeligt overfor langt de fleste håndværkere, er det stadig en god ide at bruge tid på at finde den rigtige. 

Kontakt derfor mindst 3 forskellige og bed dem om at sende et skriftligt tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet. Det er vigtigt for det sikre dig at du ikke ender med at betale for meget for opgaven, men også at du ikke har givet opgaven til nogle der har givet et så billigt tilbud, at der er en risiko for at de ikke har tid til at gøre ordentligt eller at de bruger en så billig maling, at du hurtigt skal have malet igen. Nogle gange kan det blive dyrt at vælge det billige.

Husk også at undersøge hvad andre tidligere kunder har haft af oplevelser.