Få slebet dit gulv med Gulvkanonen

Når gulvet skal slibes, skal du finde den rette fagmand til at klare opgaven. Der er mange måder at gøre det på – en af dem er ved at følge en anbefaling, og sådan en får du her.

Hvis trægulvet trænger til en kærlig hånd, kan du med fordel give det en gulvafslibning og en ny omgang efterbehandling. Hvordan og hvorledes afhænger både af dine ønsker, men også af hvilken gulvsliber du vælger.

Vælger du Gulvkanonen (gulvkanonen.dk), får du hjælp fra et landsdækkende gulvfirma, og det kan der være flere fordele ved. For det første kan du naturligvis få hjælp uanset, hvor i landet du bor. For det andet er du sikret markedsprisen, da et landsdækkende firma ikke på samme måde som et lokalt kan prissætte ud fra de specifikke område.

Efterbehandling – et spørgsmål om smag

Når gulvet er blevet slebet, er næste skridt at få det efterbehandlet, og her er valget i høj grad et spørgsmål om din stil. Som udgangspunkt har du tre forskellige muligheder, som hver især byder på forskellige alternativer.

De tre muligheder er lak, olie og sæbe.

Et lakeret gulv er yderst slidstærkt og rengøringsvenligt, men du mister træets varme glød, da lakken lægger sig oven på brædderne. Samtidig kan du ikke pletreparere et lakeret trægulv. Et olieret gulv er også stærkt – om end ikke helt så stærkt som et lakeret – og rengøringsvenligt. Her bliver brædderne en tone mørkere, men til gengæld får du mulighed for at reparere på områder, der bliver slidt hurtigere end andre. Sidst men ikke mindst er der sæbebehandling, som er den mildest form for efterbehandling, du kan give dit trægulv. Denne løsning kræver en del vedligeholdelse, ligesom du skal være god til at gøre rent og passe på trægulvet. Er du det, får du et naturligt udseende trægulv med masser af charme.