Få strukket kroppen godt ud med en fysioterapeut

12 januar 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Kender du ikke nogle gange det, at det værker lidt i din krop, at du har svært ved at bevæge dig lige så adræt, som du gjorde som yngre, og det knager og knirker i skroget som aldrig før?

Vi tilskriver det ofte, at vi bare ikke er så unge længere, men det kan måske også hænge sammen med, at vi netop bevægede os lidt mere, da vi var yngre, så kroppen blev brugt lidt mere, end nu hvor vi sidder mere stille og arbejder – og sidder ned derhjemme efter arbejde.

Men det er da klart, at der kommer skavanker med tiden på ens krop, og nogle af de ting kan heldigvis klares ved at rykke sig lidt rundt, gå en tur eller få en massage af kæresten.

Men på samme måde, som at en massage er god af kæresten, fordi man har det unikke og intime bånd sammen, så er massagen nok ikke så effektiv, som hvis man en massør gjorde det.

Og således gælder det også med at få brugt, drejet og bevæget kroppen med hjælp fra en fysioterapeut.

En fysioterapeut kan hjælpe din krop på ret kurs

Nogle gange oplever man da problemer, hvor kroppen så at sige låser sig, eller man skal gennem noget genoptræning med ens krop, så en fysioterapeut kan hjælpe en på rette kurs på den måde.

Men måske har man også bare generelt brug for at få strukket kroppen ud, løsnet nogle muskler med videre, så man tager en session med sådan en behandler.

Det smart ved at konsultere sådan en er også, at man nogle gange kan få lagt et program med nogle øvelser, som man kan lave derhjemme, så kroppen holder sig ved lige.

Selvom de øvelser måske ikke er lige så gode som dem, en fysioterapeut kan udføre på den, så er det et led i behandlingen, som man ikke må negligere.

En mulighed er at besøge fysioterapi i Gjern, som nok kan hjælpe dig.