Få VVS hjælp til din nye bolig

10 juni 2021 Astrid_Pedersen

Som nybagt husejer er du sikkert henrykt over den megen frihed, det giver at have foden under eget bord – og eget tag over hovedet. Man er behageligt fri for under og overboer. Og naboen er på ganske god afstand. Måske er du oven i købet så heldig at der følger have med til huset. Og du kan indrette dig ganske præcist som du ønsker.

Du bør dog være opmærksom på at der med et hus følger en del ansvar. Du skal for eksempel selv sørge for at have kontakt til de håndværkere og fagpersoner som kan træde til i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Du kan nemlig ikke længere blot ringe til viceværten hvis strømmen går, afløbet er stoppet til, eller der springer et vandrør.

Derfor er det en god idé at have kontakt oplysningerne på dygtige lokale fagpersoner præsent. Det drejer sig for eksempel om en autoriseret elektriker eller el installatør, en autoriseret kloakmester – og en autoriseret VVS installatør.

Hvad kan en VVS mand hjælpe med?

En VVS mand hjælper med alle opgaver som hidrører fra boligens faste VVS installationer. VVS installationerne tæller ventilations anlæg, vandrør, gas ledninger, radiatorer, toiletter og lignende. Det betyder at det er en VVS mand som skal på banen hvis der pludselig ikke længere er varme i dine vand radiatorer og huset pludselig er iskoldt.

Det er ligeledes din VVS’er som hjælper hvis vand forsyningen svigter og du ikke kan vride vand ud af vandhanerne. Og opdager du en læk på et vandrør bør du tilkalde din VVS installatør så hurtigt som muligt så at eventuelle skader kan begrænses.

Få hjælp til VVS på Amager

Ligger dit nye hus i Kastrup, Tårnby, Dragør eller Sundby hedder dit lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS. Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS på caavvs.dk.

Flere Nyheder