Find den bedste kiropraktor i København

Har du problemer med ryg, nakke eller lænd, og føler du ofte, at det hele sætter sig fast? Så kan du helt sikkert have glæde af hjælp fra en dygtig kiropraktor.

Hvordan foregår et besøg hos en kiropraktor?

Første gang du opsøger en kiropraktor vil du blive tilbudt en indledende konsultation. I forbindelse med denne konsultation vil der ikke nødvendigvis blive udført behandling, idet det er vigtigt for din kiropraktor først at gennemføre en grundig undersøgelse af din krop.

Denne undersøgelse vil foregå ved palpering hvilket vil sige at kiropraktoren vil undersøge din krop ved hjælp af sine hænder. En del af den indledende undersøgelse består af anamnese hvilket indebærer at du med dine egne ord skal beskrive din smerter og dit ubehag. I samme anledning vil din kiropraktor gennemgå tidligere sygdoms historie, eventuelt i form af relevante journaler.

De fleste kiropraktorer sørger også for at der bliver taget røntgen billeder således at han eller hun kan se om der skulle være skader på eksempelvis rygsøjlen som ikke kan ses eller føles uden på kroppen. Og så vil kiropraktoren selvfølgelig tage en snak med dig om hvad du kan forvente af et behandlings forløb samt orientere dig om hvorledes en behandling foregår.

En kiropraktor vil aldrig begynde at foretage justeringer uden at du selv er 100% med på den. Det er meget vigtigt at du føler dig tryg ved din kiropraktor og tør slappe af under behandlingen. Hvis du for eksempel er nervøs for det berømte ”knæk”, som ofte fremkommer når en kiropraktor justerer nakke eller ryg, vil din kiropraktor finde på alternative behandlings metoder indtil du er klar til den traditionelle justering. Og din kiropraktor vil altid søge at give dig den bedst mulige hjælp også hvis det betyder en henvisning til en anden type behandler.

Du kan få kiropraktisk behandling på Frederiksberg hos dauscha-kiropraktor.dk.