Find den perfekte tømrer – undgå at blive endnu en ”skrækhistorie”

Århus har samlet på forfærdeligt mange skrækhistorier de seneste år – og ikke af den slags som unge sidder og deler rundt om lejrbålet sent om aftenen, nej.

I stedet er det skrækhistorier af den type, der bliver delt af trætte, skuffede venner og bekendte over en kop kaffe, der er lige så sort og bitter som deres fortælling om dårligt tømrerarbejde og penge spildt på at hyre ”professionelle”, der efterlader folks hjem i værre tilstand end tidligere.

Der ses et stigende antal historier på de sociale medier om utilfredse kunder i og omkring Århusområdet, der inden vinterens kulde for alvor sætter ind får skiftet vinduerne ud: Men pludselig står disse stakkels mennesker tilbage med en tom sparegris og vinduer der lukker så meget træk ind om aftenen, at gardinerne blafre i deres kolde dagligstuer.

Sådan finder du en tømrer du kan stole på

Men hvad kan man gøre som stolt Århusianer, når vinteren banker på og man søger udskiftning af vinduer i århus, men gerne vil sikre sig imod at blive endnu en skrækhistorie i en lang stime af bedrøvende tømre-fortællinger? Et bud er at benytte sig tømrermestre der er værd at stole på.

Lad os her som eksempel inddrage tømrer og snedkerfirmaet Anders Nørgaard Andersen – her er der tale om kvalitet, omtanke og bedst af alt en garanti på godt arbejde: Der er ingen dårlige anmeldelse at find på hverken trustpilot eller anmeld-en-håndværker, og som medlem af Dansk Byggeri er virksomheden omfattet af BYG Garanti.

Som franskmændene siger: ”Et godt omdømme er mere værd end alle verdens rigdomme”. Anders Nørgaard Andersen har i mange år betjent en fast kundekreds, der med glæde har ladet virksomheden tage sig af alle tænkelige tømreropgaver. Faste kunder betyder tilfredse kunder – og er der masser af tilfredse kunder, ved man at man har fundet et firma, der er værd at stole på og som kan yde dig og din bolig den service i fortjener.