Find din boligadvokat i Randers

Står du for at skulle flytte til naturskønne Randers, og leder du med lys og lygte efter ejer eller andels bolig i den centrale provinsby? Så kan det være en god idé på forhånd at alliere dig med en dygtig boligadvokat, som kender lokal området lige så godt som det nutidige ejendomsmarked og den danske boliglovgivning.

Hvorfor skal jeg vælge en boligadvokat i Randers?

Når du står for at skulle købe ny bolig -uanset om der er tale om en ejer eller en andels bolig, et hus eller en lejlighed – bør du have en boligadvokat ved hånden. Mange boligkøbere begår den fejl, at de tror, at ejendomsmægleren er deres ven. Men ejendomsmægleren er først og fremmest sælgers mand. En ejendomsmæglers primære motivation handler om at få solgt boligen så hurtigt – og til så høj en pris – som muligt. Det er således ikke i hans eller hendes interesse at rådgive eller vejlede dig omkring købet, eller oplyse dig om forhold omkring boligen, som kunne have indflydelse på din beslutning om køb af denne.

Dette betyder, at du hurtigt kan komme til at købe katten i sækken, hvis du ikke selv sætter dig ind i samtlige sagforhold – det vil sige, læser al dokumentation igennem forud for den endelige underskrift på slutsedlen. Det er de færreste lægpersoner, som kan overskue dette – eller gennemskue de mange tekster. Og det er her, din boligadvokat kommer ind i billedet.

Hvad kan min boligadvokat hjælpe med?

Foruden gennemlæsning af alle dokumenter – eksempelvis referater af generalforsamlinger i foreningen, servitutter og statutter, og foreningens regnskaber og budgetter – kan din boligadvokat hjælpe dig i forhold til opdatering af skøde samt tinglysning af samme. Hvis du leder efter en dygtig boligadvokat i Randers, kan du med fordel kontakte Advokatfirmaet Mogens Freinsilber ApS via hjemmesiden freinsilber.dk