Find din indre styrke med hjælp fra en psykolog

Har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen rent følelsesmæssigt – måske som følge af et tab eller en traumatisk oplevelse? Så har du god grund til at opsøge en autoriseret psykolog.

Hvorfor gå til psykolog hvis jeg ikke er syg?

Det er rigtigt nok, at hverken sorg, krise eller nedtrykthed er at karakterisere som mentale eller psykiske lidelser eller sygdomme. Dette betyder dog ikke, at disse tilstande ikke kan være utroligt hæmmende for mennesker i hverdagen – og de kan godt risikere at gå hen og blive kroniske. Derfor er det altid en god idé at opsøge hjælp hos eksempelvis en autoriseret psykolog, hvis man føler, at man ikke kan komme videre, men hænger fast i sorgen eller i depressionen.

Gennem samtaler med en dygtig og erfaren psykolog kan man faktisk komme rigtig langt i sit sorg arbejde, og samtidig lære sig selv at kende på en ny måde. Mange mennesker, som har besøgt en psykolog som led i deres bearbejdning af stress, kriser eller nedtrykthed, beretter om et højere selvværd og en følelse af at have flere ressourcer til rådighed efter et afsluttet forløb.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog i Gentofte?

Det er altid en fordel at vælge en psykolog, som residerer tæt på din bopæl. På den måde skal du ikke transportere dig så langt, når du skal til psykolog. Er du bosiddende i Gentofte, kan du med fordel vælge app Karine Parello-Plesner. Karine Parello-Plesner er uddannet psykolog med autorisation til at drive privat psykolog praksis, og arbejder især med selv udvikling, mindfulness, kognitiv terapi og parterapi.

Hos Karine Parello-Plesner er du i sikre og professionelle hænder, når du har brug for at bearbejde eksistentielle kriser, eller søger støtte til at komme igennem en sorg eller en depression.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Karine Parello-Plesner i Gentofte på plesners.net