Forny antikke eller plettede møbler med møbelpolstring

Har du en smuk antik stol, der desværre er blevet tyndslidt og ikke fremstår lige så flot mere? Måske har du en gammel sofa, der er super god at lægge i og stadig fremstår flot, men som trænger til nyt betræk? Det kan også være, du har eller havde små børn, der har ødelagt din dyre sofa med diverse pletter, og det egentlig kun er stoffet, der er ødelagt.

Over 25 års erfaring

HS Møbelpostring i Møldrup i Nordjylland har arbejdet med møbelpolstring i over 25 år. Hvis nogen kan give nyt liv til dine møbler, er det dem. Så hvis du er på vej til at kassere en antik stol fra mormor, der faktisk er flot og holdbar, men bare slidt i stoffet, så se på hvad HS Møbelpolstring kan. De kan også reparere skader på møblerne.

De er specialister i antikvitets-, arkitekt- og stilmøbler. For at finde de originale dele, stof og skumgummi besøger de ofte messer og køber materialer der. De har specialværktøjer, men derudover taler vi håndarbejde.
 

Møblernes originale stilart

De går op i, at møblerne bevarer den originale stilart, og derfor arbejder de med originale polstermaterialer og kan i øvrigt garantere kvalitetsarbejde. Du kan regne med, at HS Møbelpolstring holder leveringstider og aftaler. 

Hvad gør du, hvis du bor langt fra Møldrup i Nordjylland? De kører gerne ud og besøger dig med deres bus fyldt med materialer og stoffer, og med denne bus er de parate til at lave et tilbud og en plan, mens de er hos dig. Bussen kører til Midt- og Østjylland, og de kan også hjælpe med at få leveret varer, hvis du bor på Sjælland.

Måske har du opgivet at få hjælp til en lakskade på dit yndlingsmøbel eller en fugtskjold på bordpladen, men HS Møbelpolstring har imponerende nok eget snedkerværksted og lakerer, limer og bejser. 

Hvis du overvejer, om de kan hjælpe dig, så kig på listen:

- Restaurering af møbler

- Træreparationer

- Lakering

- Møbelpolstring

- Autopolstring

Dette gælder:

- Arkitektegnede møbler

- Antikke møbler

- Biler

- Madrasser

- Læder