Gardiner i lange baner...

Gardiner er nødvendige i ethvert hjem. De skal både fungere som et funktionelt og et dekorativt element i rummet. Funktionen er at skulle kunne lukke lys og nysgerrige blikke ude. Men de skal samtidig også være flotte at se på, og de skal matche stilen i rummet. Læs med i denne guide, og få nogle gode tips til at shoppe nye gardiner. 

Sådan vælger du nye gardiner

Der er flere ting at overveje, når boligen skal fornys med nye gardiner. 3 gode trin i processen er:

1. Vælg stil og design på dine nye gardiner - skal det være lameller, klassiske gardiner, rullegardiner - eller noget helt fjerde?

2. Vælg farve og nuance på dine nye gardiner - skal de være lyse, mørke eller mønstrede?

3. Mål op til dine nye gardiner - husk at måle korrekt op og mål alle dine vinduer, hvis de er forskellige størrelser.

Få besøg af Gardinbussen

Det kan virke lidt som en jungle at finde rundt i alle de gardiner, der findes på markedet. Hvad er bedst til dit hjem? Hvad er billigst? Hvad er pænest? Du har helt sikkert mange spørgsmål. Og måske vil du også gerne se materialet og farven på dit gardin, inden du køber det. 

Gardinbussen.nu kører rundt i hele landet og hjælper dig med at få svar på alle disse spørgsmål. Deres dygtige gardinspecialister hjælper dig med alt fra valg af farve og design til opmåling af dine vinduer. Det bliver altså ikke mere behageligt og nemt at shoppe gardiner end på denne måde. Du kan nemlig købe de nye gardiner i dit eget hjem, hvor du kan få en fornemmelse for, hvordan materialet og farven passer til resten af dit interiør. 

Vil du have besøg af Gardinbussen? Så kan du læse meget mere om dette på firmaets hjemmeside. Her kan du også udforske deres store udvalg af gardintyper.