Giv kroppen et frirum med massage

Er du også stor fan af massage – men føler du, at det er lidt extravagant at bruge så mange penge på ren luksus? Så er der gode nyheder til dage. Massage er nemlig ikke blot luksus. En god massage, udført af en dygtig massør, kan faktisk være direkte helsebringende og særdeles fremmende for din generelle sundhed. Hvordan det kan være, kan du læse mere om i det følgende.

Massage styrker blod cirkulationen og kroppens kredsløb

Når vi i højere og højere grad tilbringer vore arbejdsdage siddende i samme stilling gennem flere timer, vil mange processer i kroppen gå i stå. Stillesiddende arbejde, krumbøjet over et tastatur, påvirker ikke kun musklerne i ryggen, skuldrene og nakken, så disse bliver ømme og spændte. Blodtilførslen til benene bliver også blokeret til en vis grad, og samtidig bliver de indre organer og indvolde trykket sammen, hvilket kan give store problemer med fordøjelsen.

Som en konsekvens af den uhensigtsmæssige arbejdsstilling vil mange mennesker udvikle dårligdomme, som hidrører fra inflammation – for eksempel irritabel tyktarm eller gigt. Selv om du dyrker jævnlig motion, er det ikke sikkert, at det er tilstrækkeligt til at sætte gang i de processer, som renser ud i kroppen og forhindrer disse lidelser i at opstå. Men her kan en god massage hjælpe.

Når massøren ælter dine muskler igennem – og eventuelt supplerer med en god organ massage – øges blodgennemstrømningen i vævet. Dermed aktiveres den naturlige drænage, som skyller affaldsstoffer og andre årsager til inflammation ud af systemet, samtidig med at smertefulde spændinger løsnes op, og kroppen afslappes.

En massage med jævne mellemrum er altså en slags nulstilling af din krop. Og sørger du for at holde dine massage aftaler, vil du efter en periode mærke en synlig bedring i din evne til at håndtere stress samt et højere energi niveau i det daglige.

Du kan booke tid til massage på https://idraetmassage.dk/