Gør altid dine hårde hvidevarer rene

19 august 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Der er bare sådan en speciel duft ved at få sig nogle hårde hvidevarer direkte fra fabrikken, som aldrig er blevet brugt før, efter man har fundet dem ude i butikken eller på nettet, hvor man gennemgik dem, man havde udset sig, indtil man kogte det ned til de rette.

Man kan næsten dufte det bare ved at besøge denne hjemmeside: http://haverslevel.dk/butik

Når man så får de varer hjem, så sværger man for sig selv, at man altid vil sørge for, at den slags hårde hvidevarer altid skal holde sig pæne og rene; det bliver højt børnenes tegninger på køleskabet, der kommer til at være afvigelsen.

Desværre sker der ofte det med tiden, at man dårligt kan kalde dem hvide længere, da de ikke bare falmer af solens stråler, men de taber også deres glans, fordi man glemmer at vedligeholde dem.

Lad os bare blive ved køleskabet og se på det klassiske eksempel med, at man glemmer, hvad man egentlig har liggende derinde af mad, og før man har set sig om, så er der fordærvet mad derinde.

Det er ikke alene usundt, det er også uhygiejnisk, så det er med regelmæssigt at tjekke køleskabet efter, hvordan tilstanden er på goderne – eller mangel på samme – derinde.

Desuden bør man tage en dag med jævne mellemrum, hvor man lige tømmer kæleskabet og gør det rent på samme måde, som man skal huske at afrime ens fryser.

Godt nok ser køleskabet måske ikke beskidt ud, men det er som bekendt heller ikke alle bakterier, der er til at se.

Den samme rengøringsproces skal du også gøre med vaskemaskinen, opvaskemaskinen og så videre, for selvom det kan være hårdt bare at tømme dem og bruge dem, så er der trods alt tale om brug ved nogle genstande, som man skal bruge på kroppen.

Og hvem vil ikke gerne forblive sund på det område?