Guide til at vælge en pålidelig og kompetent tømrer

Skal du enten bygge nyt eller renoverer det gamle, så kan det være aktuelt at hyre en professionel tømrer. En tømrer kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver i og uden for huset, når det kommer til nybygge, tilbygge eller ombygge. En tømrer er typisk god til at renovere et værelse eller udskifte et badeværelse eller køkken. Du kan her enten vælge selv at købe materialerne, eller kontakte din lokale tømrer for at se på de muligheder der måtte være, hvis du leder efter en løsning for udskiftning af dit køkken. 

Vælg en tømrer med speciale

Der er som regel flere om buddet, når du søger efter en tømrer i Århus. Vi anbefaler derfor, at du undersøger markedet, inden du hyrer dig en tømrer. Der er flere der benytter sig af tilbuds service eller bare ringer til de første på listen. Det viser sig, at der er store forskelle i den kvalitet og service, som du kan forvente at få. Vi anbefaler derfor, at du håndplukker et par tømrer, som du kan læse dig frem til er specialiseret i f.eks. udskiftning af køkken i århus. Dermed er du sikker på at fagligheden og erfaringen er på plads. 

Vælg en tømrer med gode anmeldelser

En anden god indikation at gå efter er, hvis tømrervirksomheden tillader sine kunder at lave en anmeldelse af det arbejde, som de har udført. Her får du som reel en ærlig melding på, hvad du kan forvente, hvis du selv hyrer den aktuelle tømrer til en opgave. 

Vi har selv undersøgt markedet og set på, hvilken tømrer der i Århus får bedst anmeldelser og feedback fra kunderne. Her er det tydeligt at Anders Nørgaard Andersen er en populær tømrer, der sætter en stor ære i sit håndværk og den service der bliver leveret. Du får dermed en pålidelig tømrer til en fair pris.