Har du behov for en vurdering af bolig i Frederikshavn?

Holder du til i det Nordjyske, nærmere betegnet i Frederikshavn? Overvejer du at sælge din bolig? Ethvert boligsalg starter med en vurdering af din bolig. Det er vigtigt at vælge en god ejendomsmægler, der kender området, priserne og har et godt kundekartotek. 

Hvordan finder du en god ejendomsmægler i Frederikshavn til dit hussalg? Læs med i denne artikel.

Ejendomsmægler til boligvurdering i Frederikshavn

Det kan være en god idé at få din bolig vurderet af mere end én ejendomsmægler i Frederikshavn. På den måde kan du få en bedre idé om, hvad din bolig er værd. Det kan dog være, at den ene vurdering er mere realistisk end den anden. 

Det du skal tænke over, når du møder ejendomsmæglere, er f.eks.:

Deres lokalkendskab

Det er vigtigt, at ejendomsmægleren har et godt lokalkendskab. Kig derfor efter, hvilke typer boliger, i hvilke områder, de har til salg nu. Jo flere boliger de sælger i dit område, jo bedre er de til at vurdere din bolig til en realistisk salgspris. 

Deres kundekartotek

Det er én ting at få vurderet din bolig. Men hvis du rent faktisk er seriøs omkring at sælge den, er det også vigtigt, at ejendomsmægleren er rustet til opgaven. Vælger du en ejendomsmægler fra lokalområdet, har de typisk et godt kundekartotek med boligsøgere, der leder efter boliger som din. 

Deres priser

En vurdering af bolig er typisk gratis. Man forpligter sig ikke til at bruge ejendomsmægleren eller til at tage deres tilbud. Dog er det vigtigt at få et tilbud fra dem. På den måde kan du sammenligne prisen med andre ejendomsmæglere.

Husk dog, at prisen ikke er afgørende. Det kan godt være, at den ene ejendomsmægler koster lidt mere, men måske er denne også bedre rustet til at sælge din bolig.

Besøg denne ejendomsmægler for vurdering af bolig i Frederikshavn!