Hold øje med disse ting ved din næste VVS’er

19 november 2021 Cecilie_Brandt

advertorial

Kunne du tænke dig lidt hjælp med at finde den helt rette VVS’er til en opgave? Så lad os fremhæve et par forskellige ting, du kan holde øje med, hvis du vil havne ved det bedst mulige firma. 

Disse ting kan du have for øje ved din næste VVS’er 

Værner VVS’eren om sit håndværk? 

Noget af det første du kan holde øje med er, om din kommende VVS’er værner om sit håndværk. Det vil sige, at kvaliteten af arbejdet ikke er noget, firmaet og medarbejderne går på kompromis med. For en indstilling som denne hele vejen igennem et firma er noget, du vil mærke som kunde. 

Hvis du kaster dig over VVS’erens hjemmeside, så kan du ofte finde frem til de værdier, som firmaet arbejder ud fra: https://www.trvvsteknik.dk/ 

Kan du finde et medlemskab af TEKNIQ? 

En anden ting du kan kigge efter er, om din VVS’er er medlem af den ordning, som hedder TEKNIQ. Det kan nemlig give dig ekstra garanti for det arbejde, firmaet laver ude ved dig. Så hvis der skulle opstå fejl, mangler eller andet, så er du godt økonomisk stillet. 

image

Hvor mange medarbejdere er der tilknyttet VVS-firmaet? 

En tredje ting du kan holde øje med er, hvor mange medarbejdere der er tilknyttet VVS-firmaet. For hvis du skal i mål med en lidt større opgave, så kan det være et must med flere hænder til at udføre arbejdet. Og så er det selvfølgelig et plus med en god medarbejderstab, hvor der kan tilknyttes det antal, der er brug for. 

Hvilke priser kører firmaet med? 

En sidste ting som nok også har din interesse er, hvilke priser firmaet kører med. Det kan nemlig være til din fordel, hvis du får et tilbud tilsendt, før arbejdet går i gang, så der er lavet en god forventningsafstemning omkring det, du skal betale.

Flere Nyheder