Husk på, at bartenderen også er et menneske!

13 januar 2021 Anders_Lundtang_Hansen

Det er simpelthen så fedt, at man kan ansætte en bartender til at stå for ens cocktailparty eller lange drinks over disken til en anden lejlighed, om folk så skal betale penge for hver drink, eller der er fri bar ved ankomsten eller som betaling i indgangen.

Det kan lyde lidt som en luksusting, men hvis man finder en bartender, man kan betale i timeløn, så er det faktisk gode penge givet ud.

For tænk på, hvor mange gode samtaler der starter i baren, og hvordan man kan få en fælles god oplevelse i baren.

Men hvis de drinks så er fæle, fordi man ikke evner at blande dem selv som selvudnævnt bartender, eller man er for langsom, favorisere nogle mennesker frem for andre eller lignende, så bliver det en flad fornemmelse – om de drinks så er gratis eller ej.

Det skal gerne blive en god oplevelse.

Bartenderen er der for at udføre sit arbejde

Så det giver en en sikkerhed, at man har fyldt baren op med det nødvendige – medmindre den ligefrem bliver taget med – så man kan overlade den tjans til bartenderen.

Men husk også, hvad der er aftalt. Hvis der er indlagte pauser og mulighed for at få noget at spise for bartenderens vedkommende, så skal dette overholdes.

Skal bartenderen heller ikke gå rundt at servere drinks til folk, men kun lave dem og stille dem frem, så skal du heller ikke forlange dette af personen.

Faren er nemlig, at man selv som toastmaster eller arrangør af festen bliver så fuld, at man tror, man kan lokke bartenderen til at lave mere, end hvad der er aftalt.

Man skal heller ikke tvinge vedkommende til at arbejde længere, end hvad der er aftalt.

Det kan være, det kommer på tale alligevel, men så skal man ikke presse på for, at det kan lade sig gøre.