Hvorfor få hjælp til lækagesporing?

Der er ikke noget mere ubelejligt, end hvis der er sket en lækage, som nu forårsager en mindre vandskade eller en grim lækage. Det gælder både, hvis det er på arbejdspladsen, eller hvis det er i ens hjem. Det kan både være en dyr fornøjelse, hvis man har et gulv, som er gået i stykker. Og så kan det være en dyr fornøjelse, hvis hele gulvet skal brækkes op, så man kan komme ned til det vandrør, som har forårsaget skaden. 

Der er dog alle gode grunde til at hyre professionel hjælp, hvis man står i denne situation. Der er nemlig en særlig fremgangsmåde, som er effektiv at bruge - og det er lækagesporing. 

Lækagesporing - en effektiv metode

Med lækagesporing er man i stand til at lokalisere en lækage ret præcist. Det har den fordel, at man også hurtigere kan finde det sted, som skal repareres, for at stoppe den lækage, man har. Derfor kan man også undgå den ekstraudgift, det kan være, hvis man skulle brække et helt gulv op for at finde frem til det rør, som er utæt. Det er naturligvis også en fordel, hvis lækagen er sket i skjulte rør, som man eller ikke lige umiddelbart kan komme til, med mindre man laver større udgravninger eller andet. 

Når man foretager sporing med en radioaktiv isotop Brom82, så kan man finde frem til lækagen med helt op til 10 cm præcision. Der er naturligvis ikke nogen risiko sikkerhedsmæssigt, når denne metode bruges, når det anvendes korrekt og af et firma, som har den rette erfaring med lækagesporing.

Hvis du derfor ønsker at komme i kontakt med et firma, som har den erfaring, der skal til, så er Århus Termografi og Inspektion et godt bud. De har mere end 40 års erfaring - og du kommer derfor i trygge hænder, når du hyrer dem til en opgave.