Hvornår har jeg brug for hjælp fra en elektriker eller el installatør?

Når du skal have udført ændringer i de faste elektriske installationer i din bolig, skal du ifølge loven overlade arbejdet til en autoriseret el installatør. Du må selvfølgelig gerne selv skifte en pære, som er sprunget, eller montere en ny skal på din stik kontakt, hvis den gamle er blevet for grim. Men alt, hvad du ikke umiddelbart kan skrue af og tage med dig, hidrører under det, der kaldes de faste installationer. Og her skal der altså en professionel fagperson på banen.

Dette skyldes hensyn til din egen og andre sikkerhed. Elektricitet er ikke til at spøge med – og det kan være direkte livsfarligt selv at rode med kabler og stik i de faste installationer. Du kan nemt komme til at skabe overgang i de elektriske systemer, som i værste fald kan forårsage kraftige elektriske stød eller brand i boligens elektriske installationer. En sådan brand kan lynhurtigt brede sig mellem etager i en boligblok, og udrette stor skade på materiel samt forårsage dødsfald. Og det har du højst sandsynligt ikke lyst til at have på din samvittighed.

Desuden kan det blive en temmelig dyr affære at spare på udgiften til assistance fra din lokale elektriker eller el installatør. Selv om du ikke forårsager skade på menneskeliv, kan de materielle omkostninger hurtigt løbe op. Og så står du selv med hele erstatnings ansvaret, for intet forsikrings selskab dækker udgifter til udbedring af skader forårsaget af klamphuggeri.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren elektriker eller el installatør i mit lokal område?

Alt i alt må det konstateres, at det ikke kan betale sig at spare elektrikeren væk. Hvis du leder efter en kompetent autoriseret elektriker på Bornholm, kan du med fordel kontakte Elektrikeren Mathias Karlsen ApS. Hos Elektrikeren Mathias Karlsen ApS får du kyndig betjening og professionelt udførte elektriske installationer i din bolig. Du kan kontakte din elektriker i Bornholm på elektrikerenbornholm.dk