Hvornår har jeg brug for kloakservice?

Som administrator for en bolig forening eller anden form for ejendom – for eksempel en institution eller en virksomheds residens – har du sikkert oplevet, at det af og til kan være nødvendigt med hjælp i forbindelse med kloakker og afløb.

Det kan for eksempel være ved gennemtærede faldstammer eller rørledninger, ved angreb fra skadedyr (som oftest rotter) eller hvis der er opstået vandskade i kælderen. Disse problemer hidrører nemlig ofte fra kloak systemet – og derfor er det vigtigt, at det er en professionel kloakmester som håndterer dem. Både på grund af opgavens delikate karakter, og på grund af risikoen for brud på hygiejne standarder, med mulig smittefare til følge.

Hvem er Lihn's Kloak?

Lihn's Kloak er en kloakservice virksomhed, som samtidig tilbyder løsninger inden for ejendomsservice. De dygtige og erfarne medarbejder hos Lihn's Kloak har tilsammen mange års erfaringer inden for servicering af såvel virksomheder og institutioner som private ejerforeninger, andelsforeninger og udlejnings ejendomme.

Hos Lihn's Kloak kan du som kunde altid få rådgivning om – og professionel udførelse af – såvel ejendomsservice som af kloakservice. Lihn's Kloak udarbejder gerne en total løsning, som passer perfekt til dine og til din ejendoms behov.

Den store fordel ved Lihn's Kloak er, at du kun behøver at ringe til eet telefonnummer uanset om din henvendelse drejer sig om kloakservice eller om ejendomsservice. Lihn's Kloak er nemlig en lille virksomhed, hvor der lægges vægt på personlig betjening uden den store forkromede administration. Dette betyder samtidig, at du ikke behøver at skulle betale spidsen af en jetjager for kompetent og ansvarlig kloakservice eller ejendomsservice.

Hos Lihn's Kloak lægges der vægt på stor fleksibilitet og en kundevendt service – og så har Lihn's Kloak selvfølgelig døgnvagt på samtlige akutte opgaver.

Du kan læse mere om Lihn's Kloak, og kontakte virksomheden for et tilbud på kloakservice i Vanløse, på lihn-kloak.dk