Kagemand i Hjørring - derfor er den perfekt til børnefødselsdagen!

Børnefødselsdagen skal byde på både sjov og underholdning, såvel som lækker mad og kage. Ét af de mest populære valg er den klassiske kagemand.

Men hvorfor vælge lige netop denne type fødselsdagskage? Kan du få den i flere varianter? Hvordan skal den se ud? Skal du selv lave den eller bestille den? Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge kagemand til børnefødselsdagen.

1. Sjov at se på 

En kagemand er bare sjov at se på til børnefødselsdagen. Den kan udformes som enten en mand eller kone. Den fyldes typisk med slik, og det er sjovt for børnene at spise både kagen og slikket ovenpå. Det tager helt sikkert lidt længere tid at spise denne kage frem for andre. 

2. Smager godt - flere varianter

Kagemand smager bare godt. Den helt klassiske udgave er som brunsviger. Det kan både være med slik, marcipan og flødeskum på. På marcipanen skrives typisk navn og alder med chokolade. I dag findes der dog også nye varianter af kagemanden. Det kan være som en vandbakkelseskage eller som en stor hindbærsnitte. 

3. Nem at købe fra bageren 

Det er et nemt valg at købe en kagemand i Hjørring fra en bager. Så slipper du også selv for at stå og bakse med at bage kage til en stor gruppe børn. Du afhenter blot, inden fødselsdagen starter - nemmere bliver det ikke!

4. Nok til alle 

Det er en smart måde at sørge for, at der er nok kage til alle. Bliver I rigtig mange, kan du selvfølgelig vælge at få to kagemænd. Det er også forskelligt, afhængig af hvilken bager du køber fra, om du kan vælge forskellige størrelses kagemænd. 

5. Et godt element

Kagemanden er bare et godt element til børnefødselsdagen. Vi kender helt sikkert alle øjeblikket, hvor halsen på kagemanden eller -konen skal skæres over og alle børnene skal skrige i kor.