Kickstart din selvudvikling med hypnose i Aabenraa

Måske har du hørt om hypnose. Men vidste du, at du kan forbedre dit liv ved hjælp af hypnose og hypnoterapi?

Rygestop ved hjælp af hypnose

Hvis du ønsker at lægge smøgerne på hylden for altid er det oplagt at prøve med hypnose. Hypnose har gang på gang vist sig at være et prima redskab i forbindelse med det at kvitte dårlige vaner, her under især rygning.

Mange tidligere rygere, selv storrygere, beretter om hvordan de nærmest fra den ene dag til den anden holdt op med at ryge efter at have været hos hypnotisør. Der skal sjældent mere end én enkelt hypnose session til for at du kan sige farvel og tobak – for altid.

Slip angsten med hypnose

Døjer du med en angst lidelse, en fobi, eller måske endda PTSD (Post Traumatic Stress Disorder) kan hypnose også være til stor hjælp. Patienter med eksamens angst, tandlægeskræk, social angst eller generaliseret angst kan have glæde af en eller flere hypnose sessioner i forbindelse med det terapeutiske arbejde.

Med hypnose eller hypnoterapi kan man som terapeut få direkte adgang til patientens underbevidste sind. Her vil det under den lette trance være muligt at finde frem til de overbevisninger som danner grundlag for angst lidelsen, og erstatte disse med nye, mere formålstjenlige, af slagsen.

Hypnose kan sætte gang i dit vægttab

Er du i gang med en grundlæggende livsstils ændring som indebærer sundere kost og motion med henblik på et vægt tab kan du med stor fordel benytte dig af hypnose eller hypnoterapi. Din terapeut kan hjælpe dig med at finde årsagerne til dine dårlige vaner og erstatte disse med gode og hensigtsmæssige tanke og handle mønstre. Og så vil du hurtigere kunne nå dine mål.

Du kan bestille tid til hypnose i Aabenraa ved Nicole Hertz via hjemmesiden nicolehertz.dk.