Kom op i gear med en god massage

31 oktober 2019 admin

Når spændinger i nakke og skuldre sætter sig som smertefulde myoser, og når leddene bliver stive og ufleksible, kan det være svært at finde energien til at gøre dagens gerning. End ikke en god nats søvn kan rette op på disse skævheder, som uvægerligt vil forekomme, når vi tilbringer det meste af vor vågne tid i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller med tunge, besværlige løft eller monotone bevægelser.

Kroppen vil lide herunder, og dette kan ikke undgå at medføre fysiske såvel som mentale gener. Spændingshovedpine kan eksempelvis virke enormt drænende på det psykiske plan, lige som de oven for nævnte typer af belastning kan medføre langsigtede negative konsekvenser. Man kan for eksempel risikere at udvikle en diskusprolaps, en lumbago eller en indeklemt iskias nerve. Og i allerværste fald vil en dårlig kropsholdning, forårsaget af stillesiddende arbejde, kunne give anledning til diverse livsstils sygdomme så som irriteret tyktarm eller kredsløbs problemer.

Giv kroppen nyt liv med regelmæssig massage

Dette betyder, at du selvfølgelig så vidt muligt bør give kroppen den afveksling, den har brug for – for eksempel i form af øvelser, spredt ud over dagen, og aktiv træning efter arbejdstid. Og så kan du med fordel supplere med en god massage på jævnlig basis.

Massage er ikke blot behageligt og afslappende. En effektiv massage kan øge blodgennemstrømningen i musklerne, hvilket fremmer restituering, og virker stimulerende på kroppens produktion af endorfiner samt serotonin og dopamin. Dette betyder, at du foruden alle de kropslige gevinster ved massage også kan opnå et øget velvære og en sænkning af kroppens stress niveau. Massage kan således fungere som en slags nulstilling af kroppen, så du er klar til at møde verden med fornyet styrke.

Hvor finder jeg kvalificeret massage i København?

Hvis du er på udkig efter en dygtig massør, som kan give dig en effektiv massage, kan du kontakte Kaatsu massage via kaatsumassage.dk