Lad din lokale kiropraktor justere din ryg

Døjer du med smerter i ryg og nakke fra stillesiddende arbejde eller uhensigtsmæssige gentagne bevægelser – eller måske fra gamle sportsskader? Så kan du sandsynligvis have glæde af en kiropraktorbehandling. På den måde kan du nemlig få rettet op på skævheder, som er opstået på foranledning af disse skader og samtidig komme smerter og spændinger til livs.

Hvor kan jeg gå til kiropraktor på Frederiksberg?

Hvis du ønsker at se varige resultater af en behandling mod smerter i ryg, nakke, skuldre eller lænd kan du således med fordel opsøge en dygtig kiropraktor. Leder du efter en sådan nær din bopæl på Frederiksberg kan du eventuelt tage kontakt til Frederiksberg Kiropraktiske Klinik ved Annette Pedersen.

Frederiksberg Kiropraktiske Klinik er beliggende centralt på Falkoner Alle på Frederiksberg og er nemt at komme til i bus, med Metro eller på gåben eller cykel. Hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik behandles alle typer problemer som hidrører fra rygsøjlen eller fra bevæge apparatet. Ved hjælp af kiropraktiske metode løsnes spændinger i musklerne således at stivheden i leddene forsvinder, og eventuelle skævheder i kroppen, som disse spændinger måtte have forårsaget, rettes ud.

En justering kan finde sted på mange måder, og behøver ikke nødvendigvis at involvere det kendte – og lidt frygtede – knæk. De dygtige kiropraktorer tilknyttet Frederiksberg Kiropraktiske Klinik tager altid udgangspunkt i dine individuelle problemstillinger og din krops unikke dispositioner når der skal tilrettelægges et behandlings forløb.

Begge kiropraktorer – Annette Pedersen og Martine Schou Bjerke – er veluddannede og har mange års erfaring inden for kiropraktik. Desuden huser klinikken tre læge eksaminerede fysiurgiske massører som kan hjælpe med at give dig det optimale udbytte af din kiropraktor behandling. Din krop er med andre ord i de tryggeste og mest professionelle hænder når du lægger dig på briksen hos Frederiksberg Kiropraktiske Klinik.

Du kan læse mere om Frederiksberg Kiropraktiske Klinik og booke tid til en indledende konsultation på klinikkens hjemmeside kiropraktor-frederiksberg.dk.