Lad en dygtig bedemand hjælpe med begravelse på Bornholm

13 januar 2021 Astrid_Pedersen

Har du netop mistet et menneske du holder af, har du brug for hjælp til begravelse eller bisættelse. Og det kan du få hos den lokale bedemand.

Hvor kan jeg finde en dygtig bedemand på Bornholm?

Hvis begravelsen eller bisættelsen skal finde sted i et af de mange sogne på Bornholm kan du med fordel kontakte den lokal bedemand Rønne Begravelsesforretning ved bedemand Peter Lund.

Hos Rønne Begravelsesforretning får du hjælp til alt hvad der relaterer sig til et dødsfald – og så har du fordelen af at have en lokalt kendt bedemand ved din side. Rønne Begravelsesforretning kan for eksempel hjælpe med opgaver så som håndtering af den afdøde i tiden mellem dødsfaldet og bisættelsen, anmeldelse af dødsfald til de rette myndigheder samt til den afdødes forsikrings selskab og pensions selskab, ansøgning om begravelses hjælp hos kommunen eller via privat forsikring, og så selvfølgelig praktisk planlægning og afvikling af begravelse eller bisættelses ceremonien.

Du kan oven i købet få hjælp til udfærdigelse og indrykning af en dødsannonce i lokale eller landsdækkende aviser og dagblade hvis dette ønskes. Og har du brug for hjælp til at arrangere gravøl, frokost eller reception efter den egentlige ceremoni kan Rønne Begravelsesforretning også være behjælpelig. Rønne Begravelsesforretning har nemlig god kontakt til lokale kroer, forsamlingshuse eller gæstgiverier som kunne tænkes at ville lægge hus og bespisning til et sådant arrangement.

Rønne Begravelsesforretning hjælper med begravelse eller bisættelse over hele Bornholm, fra Allinge, Rønne, Hasle, Nexø, Svaneke, Gudhjem og Åkirkeby til Bodilsker, Ibsker, Klemensker, Knudsker, Nyker, Nylars, Olsker, Pedersker, Poulsker, Rutsker, Rø, Tejn, Østerlars, Østermarie og Vestermarie. Når du vælger Rønne Begravelsesforretning som din bedemand på Bornholm er du garanteret en behandling som er både empatisk og respektfuld, og som følger samtlige etiske og professionelle retningslinjer for bedemand i Danmark. Læs mere om Rønne Begravelsesforretning på ronnebegravelsesforretning.dk

Flere Nyheder