Lad en elektriker forestå arbejdet med elektriske installationer i din bolig

Står du for at have anlagt nye elektriske installationer i din bolig? Så skal du, såfremt det drejer sig om meget andet end at skifte skallen på en stik kontakt eller en pære i en lampe, rådføre dig med en autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvornår skal jeg benytte en autoriseret elektriker?

Du skal altid kontakte en autoriseret elektriker eller el installatør, hvis det arbejde, som skal udføres, vedrører faste elektriske installationer i din bolig. Disse må du nemlig selv ifølge loven ikke rode med. Denne regel skyldes udelukkende hensyn til din og til andre beboeres sikkerhed.

Elektricitet er nemlig ikke til at spøge med. Forkert udført elektriker arbejde kan have fatale følger. Du kan for eksempel forårsage en kortslutning, hvis du selv udfører arbejde som involverer de faste elektriske installationer. En kortslutning kan føre til overgang i systemerne, hvilket igen kan give anledning til dødbringende elektriske stød. I allerværste fald kan der opstå brand i de elektriske installationer som følge af en kortslutning. Sådan en brand breder sig lynhurtigt, især mellem etager, og kan koste menneskeliv.

Under alle omstændigheder vil en elektrisk brand foranledige store skader på en bygning – og disse er særdeles dyre at udbedre. Det er meget lidt sandsynligt, at dit forsikrings selskab vil dække skaderne, hvis de er opstået som følge af en kortslutning forårsaget af dit gør det selv arbejde. Du kan således komme ud for, at det er endog særdeles dyrt at spare på udgiften til en autoriseret elektriker eller el installatør.

Hvor finder jeg en autoriseret elektriker eller el installatør i mit lokal område?

Hvis du leder efter en el installatør i Aarhus kan du med fordel kontakte Rosborg. Rosborg er et vel renommeret elektriker firma med beliggenhed i Hasselager, som gennem mange år har betjent glade og tilfredse kunder i Aarhus om omegn. Læs mere på Rosborg.dk