Lej en slush ice maskine til din næste fest

10 juni 2020 Marcus Løhde Nielsen

Skal du snart holde fest og mangler inspiration til den optimale festlighed? Så bliv hængende. Der er mange skægge, vilde og seje muligheder, som vil gøre din fest til den mest mindeværdige af alle. Men hvilken er bedst? Det er da en slush ice maskine! Slush ice smager godt, holder sig kølig, og kan blandes til alverdens smage. Så er det da ikke nemmere.

Ingen fest uden… slush ice! Slush ice har tit været et hit til arrangementer for børn og andre yngre sjæle, men den er nu gjort sit gennembrud for de voksne! Det er nemlig smart for det store selskab, hvor du kan fylde maskinen helt op, der kan klare over 100 fulde krus. 

Dertil er slush ice også en god mix, når den piftes op med alkohol. Det er en hel ny verden af drinks, som opstår med en slush ice maskine! Ønsker du at leje en maskine, så kontakt Festihuset.dk. De yder udlejning af slushice maskine.

Lige hvad din fest behøver

Hos Festihuset.dk er du garanteret en høj kvalitet, der sikrer den optimale fest, som du ønsker! De har hjulpet de jyske fester siden 2011, hvor deres forening startede. Det har resulteret i en stor forespørgsel af netop deres produkter. En af deres vigtigste mærkesager er, at de donerer dele af deres overskud til velgørenhed – det kan du derfor være en del af ved at leje hos dem!

Festihuset.dk yder udlejning af alverdens festmaskiner og vogne, såsom slushice, softice og pølsevogne. De kan klare dét, der vil gøre dit arrangement til årets fest. Er det barnedåben, konfirmationen eller brylluppet, så har Festihuset.dk din ryg.

For de populære slush ice maskiner tilbyder de en dobbeltmaskine i 2 døgn for 800 kr, og her kan du samtidigt købe saftkoncentrat, krus og sugerør til det nødvendige forbrug. Alt i en simpelthen! Så er du klar til at holde den bedste fest? Så skal Festihuset.dk nok hjælpe dig.