Luft til vand varmepumpe - fremtidens opvarmningsmetode

Skal det gamle olie- eller gasfyr skrottes og erstattes af en mere miljø- og klimavenlig opvarmningsmetode? Så bør du vælge en luft til vand varmepumpe. Med en luft til vand varmepumpe kan du opnå samme grad af opvarmning som med dit gamle fyr, til en langt lavere pris og med færre CO2 mæssige omkostninger. En varmepumpe er nemlig langt mere energi effektiv end et fyr hvilket betyder at du skåner både klimaet og din pengepung.

Hvor kan jeg købe en god varmepumpe til min bolig?

Når du står for at skulle investere i en luft til luft varmepumpe eller i en luft til vand varmepumpe er det vigtigt at du ser dig godt for. Du bør altid vælge en leverandør med erfaring inden for feltet som kan hjælpe dig med at vælge den rette varmepumpe og med at få den monteret og installeret korrekt.

På den måde undgår du grimme overraskelser og får valgt den helt rigtige varmepumpe som passer til størrelsen på din bolig såvel som til omfanget af husstandens behov for opvarmning. En dygtig montør vil kunne hjælpe dig med at finde en varmepumpe i den rette kaliber. Og en sådan montør finder du hos Dansk Varme ApS.

Hvem er Dansk Varme ApS?

Dansk Varme ApS er forhandler og montør af de klima og miljø venlige varmepumper. Hos Dansk Varme ApS finder du altid et stærkt udvalg af såvel luft til luft varmepumper som luft til vand varmepumper fra de mest anerkendte og velrenommerede brands på det danske og internationale marked – det være sig for eksempel Mitsubishi, Panasonic, Daikin og Bosch.

Foruden de mest udbredte varmepumper kan Dansk Varme ApS også levere løsninger når det handler om etablering af jordvarme anlæg. Og så får du selvfølgelig den bedste service og rådgivning hos Dansk Varme ApS i forbindelse med valg og køb af varmepumpe.

Læs mere på danskvarme.dk.