Mal og ryd op og sælg dit hus

18 maj 2022 lotte_hindsberg

advertorial

Går du med planer om at sælge dit hus, og har du boet der i mange år, kan du med fordel starte med at lægge en plan for, hvordan du kan få dit hus til at fremstå mere attraktiv i forbindelse med et salg. Gerne inden du får en ejendomsmægler ud og vurderer huset.

Der er flere ting du med fordel kan gøre, en af dem er få ryddet godt og grundigt op. Inde som ude. Det skal under alleomstændigheder gøres når du har få solgt, så hvorfor ikke drage fordel af det.

Fjern alt hvad der ligger og flyder på din grund og have. Uanset hvor god du er at rydde op i alt almindelig er der sikkert noget. Alt efter årstid så sæt nogle krukker med blomster, slå græsset og fjern det værste ukrudt. Det gælder om at gøre en godt førstehåndsindtryk. Det samme gælder indendørs. Du kan få malerhoersholm.dk til at komme med gode forslag.

maler hørsholm

Ryd op og mal

Med mindre at du har fået malet indenfor de seneste måneder, er det en god ide at få malet i en neutral farve. Det gør det nemmere for mulige købere at se deres egne møbler i dit hus. Inden du får malet så start med at få ryddet op. Det skal værre med med stram hånd. Alt hvad der ligger i hjørner, under skabe, skuffer mm skal væk. 

Det skal se lyst og luftigt ud. Når du skal finde en maler kan du med fordel kontakte mindst tre og få et tilbud. Det gør at du får et bedre overblik overprisniveauet. Husk at de skal fortælle hvilken maling de benytter. Jo billigere maling, jo dårlig kvalitet og ikke mindst resultat. Du kan samtidig med fordel få råd og vejledning af din maler, til hvor og hvordan der skal males. 

Flere Nyheder