Når man skal vaske noget broderi

06 januar 2020 Anders_Lundtang_Hansen

Ofte er noget broderi jo noget specielt, som er blevet skabt lige til dig som gave, eller måske laver du broderi i Thisted til dig selv, da du bor her og har en hobby med at lave broderi.

Som du bliver bedre og bedre ender du måske med at kunne lave broderi hurtigere og hurtigere, men stadig ved at øge kvaliteten af det, og så har du lyst til at dele det med mange andre mennesker, som du giver som gave.

Det er også en virkelig kær gave at give broderi som noget særligt ved en anledning, da det jo er personligt og lavet i hånden af dig, hvor meget fritid er gået med design, udvælge fremgangsmetoden, men ikke mindst har du lavet hver enkelt del selv og måske kun fået lidt hjælp.

De fleste mennesker bliver glad for sådan en gave, for selvom det kan virke lidt gammeldags i mange menneskers øjne, så er det en gave, som hitter nu om dage, fordi de gamle dyder med at lave tingene selv og gøre det i et langsomt tempo er begyndt at hitte igen.

Problemet opstår så, når man senerne står med det her broderi og tænker, at det måske kan trænge til at blive vasket – for der er af gode årsager ingen vaskedeklaration på det.

Hvad gør man så?

Det nemmeste er nok at spørge skaberen ad, hvordan man vasker det bedst muligt, og hvis vedkommende ikke ved dette, er man nok nødsaget til at søge svaret på nettet.

Nogle personer vælger dog slet ikke at vaske deres broderi for at være sikker på, det ikke går i stykker, men måske har det hængt i en tilrøget bygning, så man som minimum gerne vil have det til at lugte godt igen.

Vil du have skabt noget broderi til perfektion, så skal du helt klart tilvælge Svane-Broderi.dk.