Oplev godt bagværk med lækre konditorkager

Styr på sprøjtearbejde og marcipan

Følger du med i Den store bagedyst, så ved du hvor meget energi, det kræver at fremstille konditorkager, hvor både smag og udseende går op i en højere enhed. Det kræver, at man kan det gode, gamle håndværk. Det kan bagerne hos din KonditorBager Højene. Her møder både bagere og konditorer ind for at levere det ypperligste fra den danske bagekultur. Det kræver et virkelig godt håndelag at levere konditorkager i en høj kvalitet. Både sprøjtearbejde og marcipan skal sættes omhyggeligt på kagerne, så kunden kan se, at der er tale om et professionelt stykke arbejde. Og netop det virkelig gode stykke arbejde det finder du hos din KonditorBager, uanset om du er på udkig efter teboller, flødekager eller wienerbrød.

Bestil dit bagværk online

Supermarkederne er fyldt med kager, franskbrød og rugbrød, der er fremstillet på en fabrik. Hos din KonditorBager bliver alle produkter fremstillet i hånden, som bagere har gjort det herhjemme i mange hundrede år. Dette giver dig mulighed for at få en virkelig unik smagsoplevelse, når det kommer til lækkert, hjemmebagt bagværk. Men selvom de gamle bagertraditioner holdes i live, så er din KonditorBager stadig fuldt med tiden. Det betyder blandt andet, at du kan bestille dit morgenbrød på nettet via bagerens webshop. Det betyder, at de brød og kager du har bestilt, ligger pakket og klar til dig, når du kommer forbi din KonditorBager Højene. Nemmere kan det simpelthen ikke blive.

Brød og kager til enhver lejlighed

KonditorBager er en dansk bagerkæde, der siden starten i 1977 har leveret brød og kagerne i stor stil fra ovne rundt om i hele landet. Har dine unger fødselsdag, så kan du for eksempel bestille en kagemand eller kone online i en version af for eksempel wienerbrød, brunsviger eller hindbærsnitte. Bageren fylder den gerne med slik, så den bliver ekstra lækker at spise. Se mere af det store brød- og kageudvalg på din KonditorBagers webshop, som er: https://www.konditor-bager.dk/hoejene/