Professionel gulvafslibning i Køge

05 januar 2022 Astrid_Pedersen

editorial

Er dit før så smukke og skinnende trægulv gået hen og blevet nusset i overfladen? Så trænger det sikkert til en grundig gulvafslibning.

Selv om gulvet fremstår ridset, skrammet og misfarvet er det sjældent værre end at disse skønhedspletter nemt kan slibes væk. Det kræver blot det rette udstyr – og allerhelst en professionel gulvsliber.

Hvordan sliber jeg mit gulv?

Hvis du ønsker selv at udføre afslibning af gulve i din bolig skal du forberede dig grundigt. Du skal sørge for at leje en maskine til gulvafslibning i flere dage – ikke kun en enkelt. Det kan sagtens tage 2 – 3 dage at komme ordentligt i bund med gulvafslibningen. Og skal gulvet behandles med olie eller sæbe skal du bruge maskinen til at massere materialet ned i træværkets overflade.

image

Der ud over skal du indkøbe materialer til efterbehandling af gulvet. Her er det vigtigt at indkøbe de rette kvantum, beregnet på baggrund af antallet af kvadrat meter som skal behandles. Du skal bruge lud til forberedelse af gulvbrædderne, og derefter enten olie, sæbe, lak, voks eller maling til den endelige behandling.

Det er en god idé at have en plan for transport af såvel maskineri som materialer. Det kan godt være vældig bøvlet at få en af de tunge udlejnings maskiner med op på femte sal hvis der ikke er elevator i bygningen. Og i lighed med transport og flytning af din gulvafslibning maskine kræver håndtering af denne både gode kræfter og et sikkert håndelag.

Lad et professionelt gulvfirma forestå gulvafslibning og efterbehandling af gulvet

Er du bosiddende i det sydsjællandske, for eksempel i Køge, Faxe, Næstved eller på Stevns, kan du med stor fordel lade de dygtige gulvmænd fra Harpixgulv forestå såvel gulvafslibning som efterbehandling af dit trægulv. Klik ind på Harpixgulv.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Køge.