Rotte eller insektbesøg? Få hjælp med det samme

Skadedyrsbekæmpelse er nødvendig, fordi gnavere og insekter bærer sygdomme, angriber dit køkken og soveværelse og kan bide dig eller dit kæledyr. Formålet med at fjerne skadedyr fra dit hjem, garage eller gård er at holde dig sikker. For eksempel kan gnavere efterlade afføring på eller i nærheden af den ​​mad, de finder i dit køkken. Hvis du ved et uheld spiser forurenet mad, kan du blive meget syg. Skadedyr har virusser og bakterier, der kan kræve langvarig behandling. Andre kan gøre medicinske tilstande som astma endnu værre.

Insekter, edderkopper og andet

De fleste insekter hører til i et andet miljø end dit hjem. Hvis du finder en eller to, er det sandsynligvis et tilfældigt par, der tilfældigvis er fløjet eller kravlet ind, når hunden var ude eller når du selv kommer hjem fra en skovtur. Det er ikke et problem. Men når du regelmæssigt ser insekter efter at have gort alt for at slippe af med dem, er der stor sandsynlighed for at du har fået en skadedyrsangreb i dit hjem.

Det er meget vigtigt straks at tilkalde professionel skadedyrsbekæmpelse, da insekter bærer sygdomme og bakterier, som salmonella og E. coli. Hver af disse kan forårsage alvorlige tarmsygdomme. Insektkropsdele og ekskrementer bidrager alle til tilstande der ikke er gode, især for mennesker med dårlige lunger eller andre sundhedsmæssige tilstande.

Gnavere

Gnavere kan forårsage alvorlig skade på ejendom, og deres tilstedeværelse kan føre til nogle langvarige sygdomme. Gnavere som rotter bærer sygdomme som pest og salmonella… Ja du læste rigtigt. PEST! Gnavere tilbagelægger tusindvis af kilometer om året og samler lopper, sygdomme og andre skadelige mikroskopiske ulækre ting til sig, som de gerne spreder videre til mennesker.

At holde gnavere så langt væk fra hjemmet - både inde og ude - hjælper med at holde dig og din familie sikrere og sundere. Professionel skadedyrsbekæmpelse hjælper med at kontrollere eller fange disse gnavere og holde din familie langt væk fra de sygdomme, som gnavere har med sig.

Har du fået uventet besøg af utøj? Så kontakt https://www.ksspecialservice.dk/ så hurtigt som muligt.