Rydning af dødsbo kan være den rette løsning

Når du er pårørende til en afdød, er der rigtig meget forskelligt, som du skal forholde dig til. Der er så mange praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet, ud over at du selvfølgelig skal have tid til at sørge. Derfor er det rart for dig, at du får så meget hjælp som muligt. Det kan for eksempel være til at rydde dødsboet. 

Hvis der ikke er noget, som du vil have i den afdødes dødsbo, er det en god ide for dig, at du hyrer et firma til at tage sig af det hele. De tager det, som de kan sælge, og resten sørger de for at få smidt ud. Det kan derfor være en stor hjælp og støtte for dig, at du ikke selv skal stå med det i den svære tid. 

Der findes en række firmaer i Danmark, der kan hjælpe dig med at rydde et dødsbo. Et af de firmaer, der har virkelig stor erfaring på området, er Marskandiseren i Store Kongensgade. De har ryddet dødsboer siden 1978, og de har derfor stor forståelse for, hvor besværlig en proces det kan være for dig. De prøver derfor på en gang at være følsomme og effektive. 

Hvis der er nogle billeder og nogle få andre genstande af affektionsværdi, som du gerne vil fjerne fra dødsboet, gør du selvfølgelig det. Når du hyrer nogen til at stå for rydning af dødsbo, kan du dog bare ikke fjerne alt for meget fra det. Slet ikke, når du først har fået et tilbud fra marskandiseren på det. De tager jo netop udgangspunkt i det, der er. 

Når du er klar til, at Marskandiseren i Store Kongensgade kommer, ringer du til dem og aftaler, at de skal komme forbi. De giver dig på stedet et tilbud ud fra det og kan så enten betale kontant eller foretage en bankoverførsel. Læs mere her