Selv helt almindelige danskere han have brug for et lære dansk på en sprogskole

Måske studser du over, at siden du er født og opvokset i Danmark, har et stamtræ, der peger tilbage i historien i Danmark, har lært at læse, skrive og udtale dansk, at det så skulle være nødvendigt for dig at tage på sprogskole for lære dansk.

Det kan da også være helt forståeligt, og vi mener sådan set ikke, at grunden skal være, at selvom Danmark er lille, så er der stadig mange dialekter at tage hensyn til, for den slags er blot charmen ved det danske sprog, og så længe man ved, hvordan tingene skal staves, er det kun egnsbestemt, at det udtales anderledes.

Men måske kniber det med nogle ord at udtale korrekt, måske fangede man aldrig, hvorfor nogle sætninger skulle konstrueres, som de skulle, og dengang man gik i skole var der ikke tid til, at man kunne bruge oceaner af tid på den enkelte elev, så man kunne blive helt god til sproget.

Sådan en person er man så endt med, og dengang troede man blot, at man med tiden ville lære at blive bedre på det område, men som der nu er gået mange år, har man indset, at det nok næppe kommer til at ske af sig selv.

Ens omgangskreds er endda begyndt at drille en og omtale ens "problem" som "sprogfejl" med videre, men man kan inderst inde mærke, at man ikke har en talefejl eller lignende, men at man bare aldrig lærte sproget helt perfekt.

Derfor kan der godt være brug for et ophold på en sprogskole med undervisning, så man kan få finpudset de punkter, som man havde svært ved i sin tid.

Dette kunne anbefales, at man gør ved Fegu-Hellerup.dk, der er gode til at lære dansk af sig, for dansk er bestemt et svært sprog, men man behøver ikke gøre det sværere, end man føler det som.