Skal du finde hjælp til giclée tryk?

30 november 2020 Cecilie_Brandt

Hvad end du er professionel kunstner eller kunstner i din fritid, så kan giclée tryk være ret aktuelt for dig. For at gøre det så håndgribeligt som muligt, så er giclée tryk en måde, du kan få trykt eller printet din kunst. Det vil sige, at du har mulighed for at nå ud til flere mennesker med din kunst, da det kan fremstilles i flere udgaver. 

Når du skal have lavet giclée tryk, er det alfa og omega, at du vælger det rette sted. På den måde er du også sikker på, at du ender med det bedst mulige resultat. Og mon ikke det også er, hvad du ønsker, hvis du gerne vil sælge din kunst? Men hvordan vælger du et firma til at hjælpe dig med giclée tryk? Det skal vi prøve at se mere på. 

Sådan kan du vælge et firma til giclée tryk

Det er altid en fordel, hvis du kigger efter den erfaring, som firmaet har. Det kan nemlig fortælle dig noget om, hvor mange gange de også har prøvet det før. Og det kan skabe ekstra tryghed omkring det håndværk, som kan leveres, og hvad du i sidste ende kan sælge videre til dine potentielle kunder.

Hvis du har muligheden for at besøge det firma, som skal hjælpe dig, så gør endelig det. Det er en god måde, du kan se både giclée tryk og ikke mindst de andre tryk, der kan laves. Så kan du både mærke og se, hvordan kvaliteten af trykket er, og om det også er, som du forventer. For det vil selvfølgelig være en skam, hvis du ender med at sætte en produktion i gang, som ikke stemmer overens med det, du havde tænkt. 

Når du skal vælge et firma, kan du komme ekstra godt fra start, når arbejdet laves her: https://www.fluxprint.com/